SIKON konferencen 2020 afholdes i Odeon i Odense den 27-28. april 2020

Konferencepris

EARLY BIRD: Prisen for deltagelse mandag-tirsdag er på 4.300 kroner pr. person. Det dækker frokost og festmiddag mandag, samt morgenmad og frokost tirsdag. Prisen efter 1. marts 2020 er 4.700 kroner.

Rabatordninger

Institutioner/skoler m.m. får 1 medarbejder med på konferencen helt gratis for hver 10 medarbejdere, de sender. Tilbuddet kræver, at man tilmelder alle 11 personer samtidig.

Søndagsankomst

Overnatning fra søndag til mandag koster 625 kroner pr. person inkl. morgenmad.

Afbud

Evt. afbud skal meddeles skriftligt. Ved afbud til og med den 28. marts 2020 refunderes 50%. Ved afbud efter den 28. marts 2020 refunderes intet.

Overnatning

Konferencen afholdes på Radisson Blu, Hotel H.C. Andersen. Hotel H.C. Andersen arrangerer overnatning for alle deltagere på en række hoteller i kort afstand fra, hvor konferencen afholdes.

Personer med autisme, ansatte og frivillige samt de fleste af vores oplægsholdere overnatter på H.C. Andersen. Derudover er der kun få pladser. Næsten alle andre hoteller er i gåafstand.

Indkvartering på dobbeltværelse: kr. 795,- pr. person, enkeltværelse: kr. 900,-.
Morgenmad er inkluderet i prisen for overnatning.

Indtjekning på hotelværelse

Indtjekning på hotelværelse fra kl. 16.00.

Parkering

Hotellet har 90 p-pladser og de koster kr. 80,- pr. døgn. Læs mere om parkering i Odense på www.odense.dk/parkering.
Hvis man benytter offentlig transport, kan man gå fra Odense Banegård, det tager 10-15 min.

Tilmelding

Tilmelding kan ske via hjemmesiden www.sikon.dk eller til: SIKON – Landsforeningen Autismes Kurser og Konferencer, Banestrøget 19, 2630 Taastrup

Betaling

Faktura fremsendes efter modtagelsen af tilmelding. Spørgsmål til fakturering kan rettes til Helle Bach på mail bogholder@autismeforening.dk. Hvis du tilmelder dig elektronisk, kan du vælge at betale med dankort.

Yderligere oplysninger

Konferenceprogrammet kan ses her på SIKON Konferencens side. Programmet kan også bestilles på tlf. 20 57 63 30.

• Konferenceinformation: Oplysning om overnatning og temastreamer m.m. forventes udsendt i april 2020. Øvrigt kursusmateriale udleveres ved indgangen mandag morgen.

• Deltagerregistrering: Alle spørgsmål vedr. deltagerregistrering kan stilles til Lotte Irlind, telefon 20 57 63 30, eller på mail kursus@autismeforening.dk

• Fagligt indhold: Spørgsmål om konferencens faglige indhold kan stilles til Lars Grønlund, telefon 30 53 34 52, eller på mail l-g@autismeforening.dk.